News

News

... en nog veel meer

Hier vindt u allerlei informatie. We hebben 4 categorieën aangemaakt. Nieuws: alle nieuwtjes omtrent onze kennel en hondjes. Wist u dat?: Op regelmatige basis zullen we informatie en weetjes omtrent Chihuahua's en/of honden in het algemeen meegeven. Events: Beurzen, shows, happenings, wandelingen zullen onder deze rubriek verschijnen. Artikels: via de link zullen we verwijzen naar interessante artikels.

Welkom, kleine meid

NieuwsPosted by patricia Vanwymelbeke Sun, December 13, 2015 19:00:18
Het is zover. Gisteren mochten we ons nieuwe meisje, Miss Ocean gaan ophalen bij de fokker. Na een lange rit was het een aangenaam kennis maken met onze kindjes en uiteraard ook met de andere hondjes. Heel voorzichtig hebben we hen één voor één laten kennismaken... en het ging goed. Enkel toen ze iets te enthousiast waren, liet Ocean af en toe eens een grommetje horen.

Vannacht heeft ze het heel goed gesteld. Ze slaapt nog niet in de chi-ruimte, maar in een apart hoekje in de woonkamer, tot ze alles goed gewoon is. Ze slaapt namelijk nog heel veel, en dus is het belangrijk dat ze nog haar eigen plekje heeft. Ze kreeg wel het gezelschap van ons Gommeke.
Ze eet goed en ze gaat af en toe buiten een plasje maken. Enkel vannacht hebben we een plasje gevonden op een niet zo juiste plaats, maar overdag nog geen enkele keer misgegaan. Dikke pluim dus voor Ocean.

Gisteren ook eens fotogeniek geweest: