News

News

... en nog veel meer

Hier vindt u allerlei informatie. We hebben 4 categorieën aangemaakt. Nieuws: alle nieuwtjes omtrent onze kennel en hondjes. Wist u dat?: Op regelmatige basis zullen we informatie en weetjes omtrent Chihuahua's en/of honden in het algemeen meegeven. Events: Beurzen, shows, happenings, wandelingen zullen onder deze rubriek verschijnen. Artikels: via de link zullen we verwijzen naar interessante artikels.

Philou en Percy vinden hun gouden mandje

NieuwsPosted by patricia Vanwymelbeke Tue, April 19, 2016 16:55:37
Wat een mooi weekend was me dat toch.
Zowel Philou (vroeger Perla), dochter van ons Milla en Skip, als Percy, zoon van Jadore en Inti mochten kennis maken met hun nieuwe gezin.
Wat een lieve mensen zijn het, wij kunnen met een gerust hart dus onze pupjes aan hen overdragen, maar nu nog even niet hoor... Nu gaan we nog dubbel en dik genieten van onze kleine schatten.

Verslagen

NieuwsPosted by patricia Vanwymelbeke Thu, March 17, 2016 12:16:09

Met grote verslagenheid moeten wij jullie melden dat moeder Natuur onverbiddelijk geweest is. Deze morgen hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve kleine jongen. 9 dagen oud en wat hadden we hem graag zien opgroeien.

Zowel hij als wij hebben gevochten maar verloren. Misschien had moeder Natuur gelijk, maar dat maakt het nog niet minder hard.

Alles leek perfect, maar dat was het dan toch niet...

Rust zacht, lieve jongen ! We vergeten je nooit !Pupjes geboren

NieuwsPosted by patricia Vanwymelbeke Wed, March 09, 2016 14:39:10
Ja ja, het is zover ! Nestje 1 is geboren !

Op 8 maart omstreeks 11u30 kwam het eerste meisje op deze wereld. Al snel erna, rond 12u20 volgde haar broer en tegen 13u10 was ook zus er.

Mama en de pups stellen het goed.We zijn heel erg fier op Milla, want die heeft nog maar eens een prima bevalling achter de rug. Papa Skip mag ook best trots op zijn kroost zijn.

Uiteraard gaan we proberen zo snel mogelijk foto's van de pups te plaatsen.
Hierbij alvast een groepsfotootje.Puppy time

NieuwsPosted by patricia Vanwymelbeke Mon, February 22, 2016 19:32:43
De ooievaar komt ... de ooievaar komt!

Als alles verder goed gaat, dan komt hij wel 2 keer.

In maart verwachten we dus 2 nestjes: 1 van Skip en Milla en 1 van Inti en Jadore.

We zijn dus ontzettend blij en kijken vol spanning uit naar die kleine wondertjes !

Welkom, kleine meid

NieuwsPosted by patricia Vanwymelbeke Sun, December 13, 2015 19:00:18
Het is zover. Gisteren mochten we ons nieuwe meisje, Miss Ocean gaan ophalen bij de fokker. Na een lange rit was het een aangenaam kennis maken met onze kindjes en uiteraard ook met de andere hondjes. Heel voorzichtig hebben we hen één voor één laten kennismaken... en het ging goed. Enkel toen ze iets te enthousiast waren, liet Ocean af en toe eens een grommetje horen.

Vannacht heeft ze het heel goed gesteld. Ze slaapt nog niet in de chi-ruimte, maar in een apart hoekje in de woonkamer, tot ze alles goed gewoon is. Ze slaapt namelijk nog heel veel, en dus is het belangrijk dat ze nog haar eigen plekje heeft. Ze kreeg wel het gezelschap van ons Gommeke.
Ze eet goed en ze gaat af en toe buiten een plasje maken. Enkel vannacht hebben we een plasje gevonden op een niet zo juiste plaats, maar overdag nog geen enkele keer misgegaan. Dikke pluim dus voor Ocean.

Gisteren ook eens fotogeniek geweest:We tellen af

NieuwsPosted by patricia Vanwymelbeke Wed, December 09, 2015 18:12:51

Tellen jullie mee af? Nog slechts enkele daagjes hoor en dan ... ja, we willen nog niet alles verklappen, maar dan kunnen jullie zo'n klein, pluizig, harig, superschattig chike bewonderen... ons nieuwe huisgenootje en roedelvriendje voor onze jongens en meisjes...

Van zodra ze bij ons aangekomen is, zullen we fotootjes online plaatsen en uiteraard zullen jullie alle avonturen kunnen volgen.

Hierbij alvast een voorproefje:


Joya op rust

NieuwsPosted by patricia Vanwymelbeke Mon, August 17, 2015 20:02:28
Dit berichtje plaatsen we niet met blijdschap, maar we wilden toch toelichten waarom ons Joya op rust gesteld is.
Begin juli hadden we ons teefje Joya laten dekken. Daaruit zouden dan eind augustus pupjes moeten komen. Jammer genoeg was moeder natuur onverbiddelijk.
Ons Joya werd ziek en van de ene op de andere dag moesten we een beslissing nemen omtrent haar toekomst. Er was namelijk baarmoederontsteking bij haar ontdekt. Geen pupjes dus... nooit meer, want er bestaat geen geneesmiddel met garantie tegen baarmoederontsteking. Enkel een experimenteel middel en daar doen we niet aan mee.
De beslissing was uiteraard snel gemaakt, we wilden kost wat kost ons Joya bij ons houden, dus 2 weken geleden werd ze gesteriliseerd en is dus vanaf nu op rust. Heel spijtig vinden we het, maar we zijn heel blij dat ze nog bij ons is. Dat was ons alles waard !

Tyki en Myka

NieuwsPosted by patricia Vanwymelbeke Mon, April 06, 2015 20:05:43
Nu de puppydrukte gaan liggen is, hebben we even de tijd genomen om nog eens onze pupjes uit eerdere nestjes in de verf te zetten.

Zo kan u op de pagina Blogs onder het L-nestje en het K-nestje, schitterende foto's van Tyki en Myka ontdekken !

Geniet ervan ! (dat deden wij ook!)

Next »